Sinds oktober behandelt Diane haar clientèle in haar eigen schoonheidssalon in wijkcentrum Essesteijn (foto: Inge Koot).
Sinds oktober behandelt Diane haar clientèle in haar eigen schoonheidssalon in wijkcentrum Essesteijn (foto: Inge Koot).
ONDERNEMER IN BEELD

Diane van Tuyl; uw schoonheidsspecialiste en pedicure in Essesteijn

Ondernemer in Beeld 2.682 keer gelezen

Voorburg - Diane, eigenaar van Schoonheids- en Pedicuresalon Van Tuyl, behandelt vakkundig en hygiënisch voetproblemen zoals likdoorns, eelt en ingegroeide teennagels. Ze gebruikt hiervoor de laatste technieken en speciale apparatuur. "Een regelmatige pedicurebehandeling (cosmetisch pedicure) is trouwens ook geen overbodige luxe als je geen directe klachten hebt. Het helpt juist om deze te voorkomen. En dat is altijd beter dan genezen."

Diane vertelt vol enthousiasme over haar werkwijze. "Droge voeten, kloven en schimmelnagels zijn van die kleine aandoeningen waar niemand graag mee te maken krijgt. Maar het komt gewoon heel vaak voor. En er is gelukkig ook prima iets aan te doen." Met veel geduld en gevoel helpt zij haar cliënten. "Mijn motto is dat ik mensen behandel zoals ik zelf graag behandeld wil worden. Ik neem ruim de tijd zodat ik de benodigde behandeling in alle rust kan geven". De pedicurebehandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetenmassage. 

Schoonheidsspecialiste
Naast haar werk als gecertificeerd pedicure is Diane schoonheidsspecialiste. Ze vindt het belangrijk dat mensen helemaal tot rust komen en genieten van een behandeling. De focus daarbij ligt op het verbeteren van de huidconditie. Diane gebruikt hiervoor de natuurlijke producten van Dr. Belter. "Deze producten zijn voor elk huidtype geschikt. Ze bevatten zachte biologische werkstoffen, die door hun samenstelling zorgen voor een goed behoud van de elasticiteit en jeugdigheid van de huid." Een standaard behandeling duurt 90 minuten.

Sinds oktober behandelt Diane haar clientèle in haar eigen schoonheidssalon in wijkcentrum Essesteijn. Vanaf 1 april gaat zij daar fulltime aan de slag. Een moderne salon met een frisse uitstraling en alle benodigde apparatuur. Om haar vakgebied verder uit te breiden heeft Diane haar opleiding tot schoonheidsspecialiste twee jaar geleden aangevuld met haar pedicurediploma. Sindsdien heeft ze veel ervaring opgedaan en vele voeten mogen behandelen in de salon waar zij tot 1 april heeft gewerkt. "Ik ben heel dankbaar voor die ervaring en wilde altijd al mijn eigen bedrijf starten. Nu voelde het als het juiste moment om die stap te zetten."

Zij is trots op haar salon in wijkcentrum Essesteijn, waar zij u graag ontvangt voor een schoonheids- of pedicure behandeling. Veel bezoekers van het wijkcentrum weten haar al te vinden. Maar Diane heeft ook veel klanten van buiten Essesteijn. "Mijn salon is goed bereikbaar voor mensen die in een rolstoel zitten, er is voldoende ruimte om te parkeren en er is openbaar vervoer."

Goed om te weten: elke nieuwe klant ontvangt 15% korting op de eerste behandeling. Meer weten over de verschillende behandelingen? Alle informatie is te vinden op de website: www.schoonheidsenpedicuresalon.nl. De salon bevindt zich in wijkcentrum Essesteijn, Elzendreef 10, in Voorburg. Voor het maken van een afspraak (ook 's avonds of in het weekend): 0628297187, info@schoonheidsenpedicuresalon.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant