Logo hetkrantje-online.nl
Xiaoming Yan biedt samen met haar collega een compleet pakket aan wellness behandelingen (foto: Inge Koot).
Xiaoming Yan biedt samen met haar collega een compleet pakket aan wellness behandelingen (foto: Inge Koot).

Heerlijk ontspannen bij Dutch Asian Health Center

  •   589 keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Voorburg - Bij Dutch Asian Health Center aan de Parkweg waan je je in een eerste klasse wellness-center. Je vindt hier geen zwembaden en sauna's maar wel alle behandelingen en massages om eens even heerlijk te ontspannen. Een jaar geleden heeft Xiaoming Yan dit mooie bedrijf overgenomen. Met veel passie en gevoel biedt zij samen met haar collega's een compleet pakket aan wellness behandelingen.

Xiaoming is opgeleid in China. Zij is zeven jaar geleden naar Nederland gekomen en is bij diverse massagesalons werkzaam geweest. Via een kennis hoorde zij dat het healthcenter aan de Parkweg beschikbaar was. Zij was direct heel enthousiast en heeft de salon een jaar geleden overgenomen. Met wat kleine veranderingen heeft zij Dutch Asian Health Center aangepast aan haar wensen en blijft zij nadenken over verbeteringen. Trots is zij op de mooie Hamamruimte, de verschillende massageruimtes en schoonheidssalons.

Bij Dutch Asian Health Center is alles gericht op ontspannen. Dit kan door een heerlijke massage maar ook door een uitgebreide behandeling in de Hamam. Letterlijk betekent Hamam: een warme plek waar water in overvloed stroomt. De klant beleeft het water- en scrubritueel en inzeping op een warme marmeren plaat. Het lichaam wordt overgoten met warm water waarna een massage volgt met traditionele olijvenzeep en een speciale scrubhandschoen van zijde. Na afloop van een Hamam behandeling straalt de huid en voelt aanmerkelijk zachter aan.

Massages
Maar Dutch Health Center heeft meer massages te bieden, zoals de traditionele Thaise massage. Door middel van rustige bewegingen, acupressuur, rekken, masseren en reflexologie worden energiebanen in het lichaam gestimuleerd. Dit heeft een positieve invloed op bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Daarnaast kan men genieten van de ontspannende Thaise oliemassages. Deze massage heeft een preventief effect op lichamelijke klachten, doordat het de spieren helpt ontspannen en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam bevordert. Dit stimuleert de lichamelijke en geestelijke gezondheid. De hotstone massage is afkomstig van de Indianen. Om het lichaam te masseren worden er verwarmde lavastenen gebruikt. Bij de Lava Shell Massage wordt er gebruik gemaakt van echte schelpen uit de Filippijnen die zachtjes het lichaam masseren. Kruidenstempel massage bevordert het afvoeren van afvalstoffen wat ondersteunend werkt bij het afvallen en bij het vasthouden van vocht. Cupping massage zorgt voor een betere bloedcirculatie, het gaat spierpijn tegen en het werkt ontstekingsremmend.

Naast massages biedt Dutch Asian Health Center ook verschillende gezichtsbehandelingen en zijn zij gespecialiseerd in waxen en harsen. Men kan er ook terecht voor manicure en pedicure. En wat is er nu leuker om samen met een groep vrienden of vriendinnen een gezellige ontspannende dag te beleven. Hiervoor kan er bij Dutch Asian Health Center een groepsarrangement gereserveerd worden. Naast alle massages en behandelingen krijgen de deelnemers ook een zeer uitgebreide lunch.

Meer informatie over Dutch Asian Health Center is te vinden op www.dutchasianhealthcenter.nl. Voor het maken van een afspraak kan men bellen naar 070-3263073. Dutch Asian Health Center bevindt zich aan de Parkweg 76. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur tot 21:00 uur, zondag van 11:00 tot 21:00 uur.

Meer berichten