In de ochtenduren is het veelal schouder aan schouder reizen.
In de ochtenduren is het veelal schouder aan schouder reizen.
REAGEER OP DEZE STELLING

Randstadrail: de hemel of de hel

Regio 18 keer gelezen

Regio - Over de openbaar vervoer-verbindingen tussen de dorpen en steden in onze regio is iedereen het eens: de Randstadrail is een absolute aanwinst. In no-time ben je in het hart van Den Haag of Rotterdam.

De populariteit van de metrolijn zorgt echter ook voor een keerzijde: extreem volgepakte coupés en drommen mensen die naar lucht snakken. De vraag rijst dan ook of de Randstadrail wel capaciteit genoeg heeft. Met name in de ochtenduren zijn de coupés overvol en staan mensen tegen elkaar aangedrukt.

Ook donderdagmorgen was er duidelijk ergernis onder reizigers. Schouder aan schouder stonden mensen tegen de deuren gedrukt. Is er überhaupt een maximum van het aantal reizigers per treincoupé en wie controleert dat? Wordt het probleem overgedramatiseerd of is er inderdaad sprake van een onhoudbare situatie en bijna onmenselijk vervoer in de ochtenduren?

Geef jouw mening
Het Krantje hoort graag jouw mening en ervaringen over de Randstadrail. Reageer via je Facebook-account onder dit nieuwsbericht en deel jouw ervaring over de regionale metrolijn. Stap jij in de ochtenduren door de elektronische poortjes van de hemel... of de hel?

Uit de krant