Logo hetkrantje-online.nl

Nieuwe KFC langs A13 zorgt voor 100 banen

  •   keer gelezen   Regio

Regio - KFC opent op dinsdag 9 februari de deuren van haar nieuwe restaurant in Rijswijk. Het restaurant is gelegen langs de A13 bij afslag 8 en wordt één van de grootste van Nederland.

In het restaurant gaan bijna 100 mensen uit de regio werken, zo meldt een woordvoerder van de restaurantketen aan Telstar Online. "De komst van KFC is een boost voor de lokale werkgelegenheid. Bijna honderd mensen uit de omgeving gaan werken bij de kipspecialist. Bij de werving en selectie is nauw samengewerkt met de lokale overheden. Zo is bijna een vijfde van het personeel samen met het UWV geworven. Rijswijk is voor KFC een unieke locatie. De plannen om in Rijswijk een KFC te openen zijn al meer dan tien jaar oud. De drukke A13 en het dicht bevolkte achterland verzekeren de vijftigste KFC van Nederland van een constante stroom aan gasten."

Razend trots
Het restaurant wordt geleid door Restaurant General Manager Niroshini Ramachantran: "We zijn razend trots op dit nieuwe restaurant in Rijswijk. In de ruime keuken kunnen onze koks de verse kipstukken marineren en klaarmaken. Het restaurant heeft 200 zitplaatsen en er is een speelruimte voor kinderen. In het restaurant zijn verschillende zones gecreëerd. Gasten kunnen er terecht voor een snelle snack, lunch of avondmaaltijd", zo laat hij aan Telstar Online weten.

Meer berichten