Felle duels werden uitgevochten voor beide doelen (foto: Hein Athmer). Hein Athmer

Heren Cartouche spelen gelijk tegen koploper

Sport 236 keer gelezen

Voorburg - Koploper SCHC kwam op bezoek bij de heren van Cartouche en dat zijn normaal gesproken wel potjes waar de groenhemden zich voor kunnen opladen.

Het begin was echter zenuwachtig. Met wat technische fouten wat het spel niet ten goede kwam. SCHC was in die beginfase beter en greep het tweede kwart aan om de score te openen. Via een snelle counter wisten de bezoekers de 0-1 te maken.

Na de rust kwam Cartouche beter in het spel. Er werden kansen gecreëerd en het was linksachter Jasper Siebert die,na een mooie rush, de stand weer gelijk trok. Niet veel later kwamen de bezoekers echter weer op voorsprong. En zo ging het spel op en neer. Kranstauber maakte uit de strafcorner de 2-2 en Sweering na een toegekende strafbal de 2-3. En zo kon het eigenlijk nog alle kanten op.

Gele kaarten aan beide kanten zorgden voor extra spanning en uiteindelijk was het Kranstauber die vanuit de strafcorner de 3-3 binnen pushte. En dat was na 70 minuten spelen een terechte uitslag.