De aanvallen werden op hoge snelheid uitgevoerd en de ene aanval was nog mooier dan de ander (tekst: Rik Hessing/foto: Don Wubben).
De aanvallen werden op hoge snelheid uitgevoerd en de ene aanval was nog mooier dan de ander (tekst: Rik Hessing/foto: Don Wubben). Onbekend

Attractief spelend EHC te sterk voor Oliveo

Sport 172 keer gelezen

Voorburg - In een aantrekkelijke wedstrijd versloegen de EHC-mannen afgelopen zaterdag eenvoudig het laaggeplaatste Oliveo uit Pijnacker met 32-14. 

EHC begon ijzersterk aan de wedstrijd. De aanvallen werden op hoge snelheid uitgevoerd en de ene aanval was nog mooier dan de ander. Het tempo lag hoog en Oliveo werd aan alle kanten voorbijgelopen. In een mum van tijd stond het 8-1 voor EHC.

Na een time-out stokte de aanvalsmachine van EHC; zeker 8 goede kansen werden om zeep geholpen. Oliveo kroop hierdoor weer dichterbij tot 8-5. Daarna besloot coach André van den Bosch van EHC in te grijpen met een time-out. Hierna begon het aanvallend weer te lopen, Oliveo kwam er niet meer door en wist bijna uitsluitend uit strafworpen te scoren. 

Met goed spel liep EHC uit naar een beslissende 14-7 ruststand. EHC breidde de voorsprong gedurende een geconcentreerd gespeelde tweede helft gestaag uit. Eindstand 32-14. 

EHC staat nu wat steviger op de vierde plaats in de Eerste Divisie en heeft de koplopers weer in zicht. Zaterdag 21 december volgt voor EHC de laatste wedstrijd in dit kalenderjaar, uit tegen Yourlease/Eemland.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant