Wethouder Nadine Stemerdink kwam bij de Voorburgse Rugbyclub het zilveren certificaat Gezonde Sportkantine uitreiken (foto: Miriam Blom).
Wethouder Nadine Stemerdink kwam bij de Voorburgse Rugbyclub het zilveren certificaat Gezonde Sportkantine uitreiken (foto: Miriam Blom).

Certificaat ‘Gezonde Sportkantine’ voor VRC

Sport 233 keer gelezen

Leidschendam - Vorige week ontving Bianca Put – Van der Voorn, bestuurder Beheer bij de Voorburgse Rugbyclub (VRC), uit handen van wethouder Nadine Stemerdink het zilveren certificaat Gezonde Sportkantine. 

VRC is de eerste rugbyclub van Nederland en de eerste sportvereniging van Leidschendam-Voorburg met een zilveren certificaat. 

Wethouder Nadine Stemerdink: “Bianca heeft bij het realiseren van het nieuwe clubhuis zich van begin af aan ingezet voor een gezond aanbod. Ze wil op deze wijze bijdragen aan een gezonde ontwikkeling en leefstijl van de VRC-leden én van de gasten. Er zijn voor de volwassenen en kinderen altijd gezonde alternatieve keuzes beschikbaar. Zo maakt de Voorburgse Rugbyclub de gezondere keuze een makkelijke keuze. Wij zijn er trots op dat VRC de eerste is die een zilveren certificaat ontvangt en hopen dat ze een voorbeeld zijn voor andere sportverenigingen."

Kantines kunnen een bronzen, zilveren of gouden certificaat behalen. Des te edeler het metaal, des te gezonder het aanbod van de kantine. Bianca Put-Van der Voorn: “UIteindelijk gaan we, als sportvereniging, natuurlijk voor goud!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant