Gezellige nazit na het tennissen op Tennispark Overdam (archieffoto).
Gezellige nazit na het tennissen op Tennispark Overdam (archieffoto).

OldStars tennis bij Tennispark Overdam

Sport 959 keer gelezen

Tennispark Overdam organiseert op 2 april de officiële opening van OldStars tennis.

Heeft u jarenlang getennist, maar lukt het niet meer om volledig te tennissen, vanwege bijvoorbeeld een blessure? Of heeft u vroeger getennist en zou u het toch weer willen proberen op een aangepast niveau? Of wilt u (weer) bewegen en bent u benieuwd hoe leuk bewegen in combinatie met tennis is? Met OldStars tennis bieden Tennispark Overdam en het Nationaal Ouderenfonds een bewegingsvorm en een aangepaste spelvorm voor tennis op latere leeftijd aan.

OldStars tennis is geschikt voor alle ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen én voor ouderen die ooit tennis hebben gespeeld en nu door bijvoorbeeld een blessure niet meer tennissen. Met de aangepaste spelvorm én begeleiding liggen er kansen om op de tennisbaan actief te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten. Tennis wordt gespeeld volgens de bekende tennisregels, maar dan aangepast met een zachtere groene bal, dubbelspel op enkelveld, een derde persoon draait in na kantwissel, onderhands serveren en de bal mag 2 keer stuiteren.

OldStars tennis wordt begeleid door de professionele tennisleraren van Tennispark Overdam. Na de officiële opening op 2 april start op donderdag 9 april het OldStars tennis en u volgt dan 10 weken de OldStars tennisclinics. 

Wilt u direct inschrijven voor deze 10 clinics, schrijf u dan in op www.tennispark-overdam.nl. Neem voor algemene vragen contact op met Johan Annema van het Nationaal Ouderenfond via info@oldstars.nl. Heeft u vragen over OldStars tennis op Tennispark Overdam neem dan contact op met Ellen Klaarhamer via telefoon 070-3178579 of mail naar algemeen@tennispark-overdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant