Logo hetkrantje-online.nl
Jessica (staand) met haar tante Lidewij (foto: pr).
Jessica (staand) met haar tante Lidewij (foto: pr).

Jessica organiseert benefietwedstrijd paalsport in Theater Ludens

  •   214 keer gelezen   Sport

Voorburg - De 14-jarige Jessica Čadil (Nederlands Kampioen Paalsport en Aerial hoop) organiseert op 15 maart in Theater Ludens in Voorburg een benefietwedstrijd ten bate van haar tante met de ziekte van Lyme.

Dit jaar wordt op 4 april weer het evenement Lopen voor Lyme georganiseerd waar teams mee lopen ten baten van een Lyme patient. Jessica loopt op 4-4, 4 uur om geld op te halen voor haar zieke tante Lidewij Boeken, zodat zij behandeld kan gaan worden in Amerika.

Lidewij lijdt al geruime tijd aan de ziekte van Lyme. Hierdoor moet ze helaas vaak keuzes maken waardoor ze afgelopen jaar niet het gehele NK heeft kunnen bijwonen. Als gevolg hiervan heeft ze wel heeft gezien hoe Jessica Nederlands Kampioen werd in de Aerial Hoop categorie maar moest zij het onderdeel Paalsport helaas missen. Ondanks haar ziekte doet Lidewij zo veel als ze kan. Zo zet ze zich onder andere als bestuurslid in voor de Lymevereniging.

Om geld op te halen voor de broodnodige behandeling in Amerika organiseert Jessica op 15 maart een benefietwedstrijd zodat Lidewij geen wedstrijd meer hoeft te missen. De wedstrijd zal plaatsvinden in Theater Ludens in Voorburg dat voor deze speciale gelegenheid kosteloos ter beschikking wordt gesteld. Voor vragen en entreekaarten kunt u mailen naar poleforlyme@gmail.com.

Meer berichten