Logo hetkrantje-online.nl
Jeffrey de Zwaan na zijn winst in de kwartfinale tegen Dave Chisnall in 2018 (foto: Chris Dean/pr PDC).
Jeffrey de Zwaan na zijn winst in de kwartfinale tegen Dave Chisnall in 2018 (foto: Chris Dean/pr PDC).

Nieuw contract voor darter Jeffrey de Zwaan

  •   183 keer gelezen   Sport

Leidschendam - Jeffrey de Zwaan heeft een nieuw contract ondertekend bij zijn pijlenleverancier Unicorn Darts, dat sinds 2018 zijn pijlen fabriceert.

Sinds zijn overstap naar de bekende dartsfabrikant wist De Zwaan in ruim twee jaar tijd de top-20 van de wereldranglijst te bestormen. Inmiddels heeft The Black Cobra twee PDC-rankingtitels op zijn naam en maakte hij al een aantal keren indruk met prestaties op de televisietoernooien.

Voor dit jaar heeft de Leidschendammer zichzelf ten doel gesteld om een Euro Tour-toernooi te winnen en een plek te bemachtigen in het Nederlandse team voor de World Cup of Darts.”Ik ben vereerd dat ik een nieuw contrat mag ondertekenen bij Unicorn. Het geeft een geweldig gevoel dat ik van zo’n grote familie onderdeel mag uitmaken. Zij geven mij altijd volledige steun en ik kijk erg uit naar de toekomst”, zegt de Nederlander in een statement op de website van Unicorn.

Bij het nieuwe contract hoort ook promotie binnen Team Unicorn. De stal van de PDC-bordenleverancier is onderverdeeld in verschillende lagen. Zo behoren Gary Anderson, John Part en Jelle Klaasen tot de categorie ‘World Champions’.De Zwaan zat net als onder meer Chris Dobey, Dimitri van den Bergh, Keegan Brown en Ted Evetts in de categorie ‘Contenders’. Hij maakt echter nu promotie naar de klasse ‘Maestro’, waar verder ook Joe Cullen, Ian White en Seigo Asada in zitten.

Meer berichten