Logo hetkrantje-online.nl

Michiel van der Struijk nieuwe hoofdcoach Cartouche Heren 1

  •   193 keer gelezen   Sport

Voorburg - Het bestuur van Cartouche is blij met de aanstelling van Michiel van der Struijk als hoofdcoach van Cartouche Heren 1, uitkomend in de Promotieklasse. 

Na drie seizoenen Heren 1 zal Pieter Pieterse afscheid nemen als hoofdcoach. Michiel van der Struijk zal zijn functie combineren met het Bondscoachschap bij Jong Oranje heren. “Met de aanstelling van Michiel wil Cartouche meedoen om de play-off plaatsen in de Promotieklasse. Daarnaast zal Michiel, samen met Technisch Directeur, Jaïr Levie, helpen met het opleiden van jeugdtrainers en -spelers” aldus Marc Smulders van de Hockey Top Commissie. 

Pieter Pieterse en Tomasz Kotulski gaan stoppen met Heren 1. De Hockey Top Commissie is bijzonder dankbaar voor hun inzet. Mac Smulders: “Onder leiding van Pieter en assistent Tomasz heeft heren 1 afgelopen seizoenen stappen gezet naar de top van de promotieklasse, met als hoogtepunt het spelen voor promotie naar de Hoofdklasse”. Pieter zal betrokken blijft als jeugdtrainer bij Cartouche. 

Cartouche heren 1 komt uit in de Promotieklasse en heeft de ambitie om mee te doen voor de play-off plaatsen.

Cartouche dames 1
Onlangs werd bekend dat Jasper Kokx hoofdcoach wordt van Cartouche Dames, uitkomend in de Overgangsklasse. Hij gaat dit samen doen met Jesper de Korte. Na vele jaren trouwe dienst zal de huidige assistent trainer/coach Yvonne Koot ermee stoppen.

Meer berichten