Tennispark Vreugd en Rust is het nieuwe onderkomen van de Tennisvereniging Residentie (foto: pr).
Tennispark Vreugd en Rust is het nieuwe onderkomen van de Tennisvereniging Residentie (foto: pr).

TVR ontwaakt op tennispark Vreugd & Rust

Sport 349 keer gelezen

Voorburg - Tennisclubs ontwaken uit hun verlengde winterstop vanwege het Coronavirus. Dat geldt ook voor TVR dat deze jaargang - na een verhuizing vanaf de Spoorlaan - debuteert op het lommerrijke tennispark Vreugd & Rust.

¨We wilden in het voorjaar met allerlei activiteiten als nieuwkomer op het tennispark, hier aan het Oosteinde, onze komst feestelijk inwijden¨, zegt voorzitter Jurjen Oonk. ¨Door het coronavirus hebben we evenementen helaas moeten schrappen of uitstellen.¨
Nu het park sinds enkele weken weer definitief toegankelijk is verklaard, kunnen de 130 leden eindelijk de rackets weer tevoorschijn halen. ¨We pakken de draad weer snel op. Ook overdag op donderdag wanneer de ouderen graag een balletje slaan.¨ De populaire voorjaarscompetitie van de KNLTB wordt mogelijk in het najaar afgewerkt. ¨Het jaarlijkse Invitatie Toernooi, ook voor niet-leden, moeten we helaas overslaan¨, vervolgt Oonk.

Normaliter nemen er teams deel aan de najaarscompetitie, maar dat zal vermoedelijk pas in 2021 weer kunnen. De recreatieve onderlinge teamwedstrijden zijn uitgesteld. TVR houdt elk jaar clubkampioenschappen, ingedeeld naar sterkte. Verder is het nog echt een vereniging waar vele activiteiten op het programma staan. Dat alles dus nu op het sfeervolle tennispark in het centrum van Voorburg. Oonk: ¨Na afloop van de wedstrijden is het hier goed toeven in het prachtige monumentale clubhuis met mooi terras.¨ TVR heeft nog plek voor nieuwe leden. Meer info op www.tvronline.nl.

Uit de krant

Uit de krant