Logo hetkrantje-online.nl
RKAVV Vrouwen hoofdtrainer Nikita van der Wijngaard tekende onlangs bij; ze zoekt collega’s (foto: pr RKAVV).
RKAVV Vrouwen hoofdtrainer Nikita van der Wijngaard tekende onlangs bij; ze zoekt collega’s (foto: pr RKAVV).

RKAVV Vrouwen is nog op zoek naar trainers

  •   205 keer gelezen   Sport

Leidschendam - Bij de Leidschendamse voetbalvereniging RKAVV groeit het aantal vrouwen- en meidenelftallen. Voor het bemensen van het kader is RKAVV op zoek naar trainers.

Zij worden onder anderen collega’s van hoofdtrainer RKAVV Vrouwen Nikita van der Wijngaard en van de ex-profs Jessie van Leeuwen en Paola van der Veen, die meidenjeugdtrainer zijn. In onderling overleg wordt bepaald welke leeftijdscategorie het beste bij hem of haar past.

Met wensen en kwaliteiten van de aan te nemen trainers wordt rekening gehouden bij het toewijzen van de leeftijdscategorie, welke het beste bij hem of haar past. De nieuwe mensen zullen worden ondersteund door de Technisch Coördinatoren bij de afdeling RKAVV Vrouwen. De voorkeur van de club gaat uit naar trainers met een diploma, maar ook voor de beginnende trainer is plek. Indien gewenst kan RKAVV het volgen van een trainerscursus voor het behalen van een trainersdiploma ondersteunen en bekostigen. 

De trainingen voor de bovenbouw vinden plaats op de dinsdag en donderdag; voor de onderbouw op maandag en woensdag. De wedstrijden worden vooral op zaterdagen gespeeld. Incidenteel wordt uitgeweken naar een doordeweekse avond of de zondag. Op wedstrijddagen zijn de trainers coach van het team dat ze training geven, maar alleen trainingen geven kan ook. 

Bel voor meer info naar 06-55186458 of 06-57102334.

Meer berichten