Logo hetkrantje-online.nl
Manager Voetbalzaken Peter van der Deijl (r.) heeft voor nog eens drie jaar bijgetekend bij vv Wilhelmus (foto: pr).
Manager Voetbalzaken Peter van der Deijl (r.) heeft voor nog eens drie jaar bijgetekend bij vv Wilhelmus (foto: pr).

Peter van der Deijl blijft nog eens drie jaar bij Wilhelmus

  •   77 keer gelezen   Sport

Voorburg - Het bestuur van voetbalvereniging Wilhelmus is verheugd te kunnen melden dat de samenwerking met Manager Voetbalzaken Peter van der Deijl met 3 jaar is verlengd.

Peter heeft in zijn eerste periode bij Wilhelmus veel energie gestoken in het opleiden van de trainers van de breedteteams. Daarnaast heeft hij extra techniektrainingen opgezet voor de jongste jeugd. Oudere jeugdspelers komen daarbij assisteren. Hij heeft de oudere jeugd en spelers van de zondagselectie weten te activeren om wedstrijden te fluiten, te scouten en om zelfs een rol als trainer op te pakken. Hierdoor is een brug geslagen niet alleen tussen de onder- en bovenbouw van onze jeugd, maar ook tussen de jeugd en de senioren.

Dit is ook terug te zien in de competitie die Peter heeft opgezet voor het O23-elftal, waarbij talentvolle jeugdspelers met neo-senioren tegen geweldige clubs uit de regio kunnen spelen. Onder zijn leiding krijgt de Wilhelmus Voetbalacademie steeds verder vorm. Aan dit instituut zijn dit seizoen ook de facultatieve specialisatietrainingen toegevoegd.

“Peter heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van onze club. En hij zal dat blijven doen. We zijn reuzeblij dat we hem nog tenminste 3 jaar hebben weten te behouden”, aldus het bestuur van VV Wilhelmus.

Meer berichten