SEV heeft besloten om bijna alle ballen aan de jeugd ter beschikking te stellen (foto: pr SEV).
SEV heeft besloten om bijna alle ballen aan de jeugd ter beschikking te stellen (foto: pr SEV).

Ballenactie SEV en Clubplan doorslaand suc6

Sport 214 keer gelezen

Leidschendam - De in samenwerking met Clubplan Nederland door de sponsorcommissie van SEV opgezette actie om zoveel mogelijk ballen te doneren voor het komende seizoen is een doorslaand succes geworden. 

Heel veel leden, oud-leden, familie en vrienden hebben een ¼ bal, ½ bal, een hele bal of meerdere ballen gedoneerd. De actie werd op touw gezet omdat het coronavirus en alle daarmee gepaard gaande maatregelen vanzelfsprekend financiële gevolgen heeft gehad voor onze club.
Martijn Heijstek, die de actie namens de sponsorcommissie begeleidde: “Het is heel mooi om te zien hoe groot de betrokkenheid is van onze leden. We hadden een ambitieuze doelstelling, namelijk om 100 ballen via de actie te laten sponsoren. Dat aantal hadden we al heel snel gerealiseerd. Er zijn heel veel mensen die SEV een warm hart toedragen, ook ver buiten Leidschendam, hebben we gemerkt.”

Ook Clubplan is onder de indruk: “Wij willen met deze actie SEV en andere sportclubs helpen. Er kunnen zich nog steeds voetbalclubs aanmelden. Er hebben nu 115 voetbalclubs in Nederland meegedaan en wegens dit succes hebben we de actie verlengd tot en met 13 september.”

SEV heeft besloten om bijna alle ballen aan de jeugd ter beschikking te stellen. Om dat luister bij te zetten, werden de gesponsorde ballen op zaterdag 15 augustus op het hoofdveld van Sportpark Kastelenring aan een afvaardiging van de jeugd overhandigd.

Namens de onderbouw namen Jurre Timmermans, Kyan van Polen (beiden JO9), Tony Mooijweer en Lorenzo Moestalam (beiden JO10) de ballen in ontvangst. Teun Heijstek (JO15) deed dat namens de bovenbouw. Zij hadden daarmee de eer om ook de eerste doelpunten met de nieuwe ballen te maken.

SEV heeft besloten om bijna alle ballen aan de jeugd ter beschikking te stellen (foto: pr SEV).
Namens de onderbouw namen Jurre Timmermans, Kyan van Polen (beiden JO9), Tony Mooijweer en Lorenzo Moestalam (beiden JO10) de ballen in ontvangst.

Uit de krant

Uit de krant