Sport en Welzijn en tafeltennisvereniging VVV organiseerden  een tafeltennistoernooi als zomervakantieactiviteit voor de kinderen in Leidschendam-Voorburg (foto: pr SenW).
Sport en Welzijn en tafeltennisvereniging VVV organiseerden een tafeltennistoernooi als zomervakantieactiviteit voor de kinderen in Leidschendam-Voorburg (foto: pr SenW).

Veel jong talent tijdens tafeltennistoernooi in zomervakantie

Sport 189 keer gelezen

Leidschendam - Sport en Welzijn en tafeltennisvereniging VVV organiseerden  een tafeltennistoernooi als zomervakantieactiviteit voor de kinderen in Leidschendam-Voorburg. Kinderen die nog nooit tafeltennisten, het wel eens op vakantie doen of die een tafel in de garage hebben staan; alle niveaus waren welkom.

Aan het toernooi deden kinderen uit alle delen van de gemeente mee. Zij werden verspreid over verschillende tafels en speelden één keer tegen de deelnemers van hun eigen tafel. De uiteindelijke puntentelling bepaalde aan welke finale tafel je terecht kwam. Iedereen speelde dus een halve finale aan de eigen tafel. Dit maakte het toernooi van begin tot eind ontzettend spannend.

Uiteindelijk werd de spetterende finale gespeeld door Hugo en Jesper. Zij zijn al tijden geduchte tegenstanders en spelen regelmatig partijtjes tegen elkaar. Na een spannende wedstrijd heeft Hugo de winst gepakt na een 2-1 gewonnen partij in een best of 3.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant