Logo hetkrantje-online.nl
Handballen is een activiteit van SenW die wordt aangeboden tijdens de Nationale Sportweek (archieffoto: SenW; Michel Groen).
Handballen is een activiteit van SenW die wordt aangeboden tijdens de Nationale Sportweek (archieffoto: SenW; Michel Groen).

Sport en Cultuurkaart sluit aan bij Nationale Sportweek

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam-Voorburg - Dit jaar is de Nationale Sportweek van 18 tot en met 27 september. Tijdens de week wordt extra aandacht besteed aan bewegen.

Dankzij de Sport en Cultuurkaart, www.sportencultuurkaart.net, kun je je aanmelden voor leuke beweeg- en sportactiviteiten! Deze website biedt een overzicht van het rijke aanbod sport- en cultuuractiviteiten voor jong en oud in Leidschendam-Voorburg.

De Nationale Sportweek wordt op 21 september om 10.30 uur officieel geopend door wethouder Stemerdink tijdens de Ouderengym bij Stichting Duivenvoorde. Sporten en bewegen is belangrijk voor alle leeftijden. Daarin speelt het aanbieden van activiteiten die helpen om fit te worden of te blijven een belangrijke rol.

De Ouderengym les bij Stichting Duivenvoorde vindt plaats op maandag ochtend van 10.30 tot 11.30. Dit is een activiteit die in aangepaste vorm (buiten) wel doorgaat. Een mooie beweegactiviteit die plaatsvindt aan het begin van de week om de Nationale Sportweek te openen en aandacht te geven aan het nieuwe seizoen van de Sport en Cultuurkaart.

Meer berichten