Wethouder Stemerdink overhandigde het vaantje voor de gezonde kantine aan Margriet Asselman en Paul van Rooijen (foto: Rik driessen).
Wethouder Stemerdink overhandigde het vaantje voor de gezonde kantine aan Margriet Asselman en Paul van Rooijen (foto: Rik driessen). Rik Driessen

SEV ontvangt zilver voor gezonde sportkantine

Sport 439 keer gelezen

Leidschendam - Wethouder Stemerdink overhandigde zaterdag 26 september het vaantje en bijbehorende button en raamsticker voor de gezonde kantine. 

Margriet Asselman en Paul van Rooijen namen het initiatief om het assortiment in de kantine aan te passen en daarmee werd SEV de eerste voetbalvereniging in Leidschendam-Voorburg die dat certificaat behaald heeft. Margriet: “We hebben een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo zijn er nu naast de bekende candybars ook hartige snacks te koop en liggen de bruine broodjes goed in het zicht in de vitrines. Ook bieden we fruit aan op de balie en kan iedereen gratis water met een smaakje tappen.”

Wethouder Stemerdink sprak haar waardering uit: “Het is een goede zaak dat SEV in alle productgroepen nu een gezonder alternatief aanbiedt, want overgewicht is een bedreiging voor de volksgezondheid. Ik ben erg blij met deze initiatieven, niet alleen van scholen maar ook van sportverenigingen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant