Logo hetkrantje-online.nl
<p>Het vier tegen vier voetbaltoernooi op Sportpark &#39;t Loo was, ook zonder publiek, toch weer een groot succes (foto: pr SenW).</p>

Het vier tegen vier voetbaltoernooi op Sportpark 't Loo was, ook zonder publiek, toch weer een groot succes (foto: pr SenW).

Vier tegen vier voetbaltoernooi ook dit jaar groot succes

  •   keer gelezen   Sport

Voorburg - Het jaarlijkse 4 tegen 4 voetbaltoernooi voor alle groepen vijf tot en met acht van bassischolen in Leidschendam-Voorburg vond op zondag 11 oktober plaats.

De kids stelden zelf teams samen en gaven deze leuke en originele namen. De dag begon met veel regen, maar gedurende de dag liet de zon en zelfs een prachtige regenboog zich zien. Deze editie koos de organisatie ervoor om geen standen en uitslagen bij te houden, omdat zij in deze bijzondere tijd het meedoen belangrijker vinden dan winnen. Dit zorgde voor alleen maar blije gezichten op de velden en veel positiviteit en plezier. Het evenement was mede daarom een groot succes.

Er waren wel prijzen te winnen met de leukste teamnaam of de gaafste outfit. De leukste teamnamen waren ‘De Fantastische Vijf’ en ‘FC Ikweethetnouooknietmeerhe’. De leukste outfits werden gedrag door de ‘Koning Toto’s’ en de ‘Winnie de Poeh’s’. Daarnaast bedachten de geweldige stagiaires van het Dalton leuke extra challenges en stonden zij klaar voor de teams die in de tussenrondes vrij waren van wedstrijden.

Sven Grootscholten (buurtcoach SenW) was verheugd dat het toernooi op Sportpark ’t Loo bij Forum Sport ook dit jaar weer zo geslaagd was: “Het is mooi dat kinderen in deze bijzondere tijd nog kunnen sporten!”

Meer berichten