Na een inwerkperiode van 1 jaar heeft Mark van den Honert de hamer afgelopen vrijdag overgenomen van Jean Nederlof (foto: pr).
Na een inwerkperiode van 1 jaar heeft Mark van den Honert de hamer afgelopen vrijdag overgenomen van Jean Nederlof (foto: pr).

Jean Nederlof stopt als voorzitter bij Forum Sport

Sport 653 keer gelezen

Tijdens de digitale Algemene Ledenvergadering van Forum Sport op 11 december heeft Jean Nederlof de voorzittershamer overgedragen aan Mark van den Honert.

De ‘interim periode' van Jean Nederlof heeft uiteindelijk langer geduurd dan voorzien. Naast de rol van voorzitter had hij de speciale taak het bestuur te vernieuwen/verjongen, waaronder de zoektocht naar een nieuwe voorzitter. Vorig jaar is Mark van den Honert al toegetreden tot het bestuur en na een inwerkperiode van 1 jaar heeft Mark van den Honert de hamer afgelopen vrijdag overgenomen. Na ruim 2 jaar treedt Jean Nederlof dus als voorzitter én bestuurslid terug, al blijft hij nog wel op diverse fronten actief binnen de club.

Tijdens de vergadering werden er lovende woorden gesproken aan het adres van de oude en nieuwe voorzitter. De vereniging Forum Sport staat er goed voor. Forum Sport is in ledental het afgelopen seizoen gegroeid naar ruim 1300 leden en heeft, na zorgvuldig financieel beleid, speciale acties, donaties en ontvangen subsidies, het seizoen 2019-2020 kunnen afsluiten met een mager plusje. Het behalen van beide bijzondere resultaten zijn een compliment aan alle vrijwilligers en leden van de club. "De Forum Sport familie blijkt zeer hecht te zijn. En dat is een groot voordeel in deze barre tijden", aldus het bestuur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant