Er zal op meer fronten gaan worden samengewerkt dan alleen het sponsoren van shirts (archieffoto).
Er zal op meer fronten gaan worden samengewerkt dan alleen het sponsoren van shirts (archieffoto).

Rabobank hoofdsponsor Cartouche

Sport 227 keer gelezen

Voorburg - Rabobank is vanaf nu hoofdsponsor van de Voorburgse hockeyclub Cartouche. Onlangs is het vernieuwde 2-jarige contract digitaal ondertekend door Harry Wientjens (directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Regio Den Haag) en Paul Spaargaren (voorzitter Cartouche).

Rabobank was altijd al één van de grote sponsors van Cartouche. Met het hoofdsponsorschap wil de bank nóg meer een partnership aangaan met de club. “Dat betekent dat we op meer fronten gaan samenwerken dan alleen gericht op financiële steun en shirtsponsoring”, verklaart Harry. 

“We willen Cartouche helpen een gezonde vereniging te zijn en de club in staat stellen voorbij de lijnen van haar hockeyvelden nog meer haar rol te pakken als een community. Rabobank wil de club bijvoorbeeld helpen de Gezonde Kantine verder te ontwikkelen en om LG-hockey (voor spelers met een lichamelijke beperking) een boost te geven.”

Het bestuur en de leden van Cartouche zijn vanzelfsprekend erg blij met dit hernieuwde partnerschap. De zal de komende jaren goed zichtbaar zijn op de club; Zo heet het hoofdveld nu Rabobank veld en komt het logo op de shirts van Heren 1, Dames 1, Jongens en Meisjes A1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant