Afbeelding

JMJ Bouwmanagement nieuwe shirtsponsor SEV

Sport 176 keer gelezen

Leidschendam - De selectie van voetbalvereniging SEV heeft sinds kort een nieuwe shirtsponsor. De naam van JMJ Bouwmanagement BV prijkt voor minimaal 2 seizoenen op het shirt van de selectie. Afgelopen week werd het shirt officieel overhandigd door Rob Tetteroo van JMJ Bouwmanagement BV aan aanvoerder Wessel van Huizen.

SEV is zeer verheugd met de nieuwe shirtsponsor. JMJ Bouwmanagement BV was al meerdere jaren ‘Kasteelheer’ bij SEV, een samenwerking waarbij meerdere bedrijven met elkaar samen de hoofdsponsor zijn. Met deze shirtsponsoring is de samenwerking verder uitgebreid en is SEV weer verzekerd van extra inkomsten in deze gekke tijden. Door corona hebben clubs minder inkomsten doordat er geen competitie is en de kantines gesloten zijn. Ook dat was een belangrijke reden voor Tetteroo om de shirtsponsoring op zich te nemen: “Juist nu er niet gevoetbald wordt is het belangrijk dat we als bedrijven een stap extra zetten om onze lokale clubs en verenigingen te helpen”. 

Het is nog onduidelijk wanneer er bij amateurclubs weer gevoetbald kan worden. Momenteel kan er door de selectie alleen getraind worden en met in achtneming van voldoende afstand. Aanvoerder Wessel van Huizen:  ”Het is helaas niet anders, het enige wat we momenteel kunnen doen is hard trainen zodat we straks goed voor de dag komen als de competitie weer start. We kunnen dan ook niet wachten totdat we het veld op kunnen met dit nieuwe shirt!”

JMJ Bouwmanagement BV is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, opgericht in 1993 en is gevestigd in Den Haag. De diensten bestaan uit het verzorgen en begeleiden van het bouwproces en zij zijn gespecialiseerd in onder andere bouwkostenadviezen, bouwmanagement en bouwtechnische adviezen. Rob Tetteroo is al jaren een bekend gezicht in Leidschendam en in het bijzonder bij SEV.

Uit de krant