Iedereen kan lekker voor de televisie bewegen met Mira Moreno van Dans aan de Vliet op Midvliet TV
Iedereen kan lekker voor de televisie bewegen met Mira Moreno van Dans aan de Vliet op Midvliet TV

‘Move met Mira!’ te zien op Midvliet TV

Sport 228 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Dans aan de Vliet en Midvliet introduceren een wekelijks TV programma voor inwoners van Leidschendam-Voorburg en Wassenaar om tijdens de coronaperiode in beweging te blijven.

Onder de titel ‘Move met Mira!’ wordt dit programma vanaf maandag 1 februari uitgezonden op het TV kanaal van Midvliet op de kabel. Ook is het via het YouTube kanaal van Midvliet te zien.

Het programma ‘Move met Mira!’ wordt speciaal gemaakt om mensen thuis te helpen met beweging. Omdat beweging belangrijk is voor iedereen en omdat sporten ten tijde van de corona maatregelen voor veel mensen buitenshuis lastig is.

Het wekelijks programma is een initiatief van Mira Moreno van Dans aan de Vliet: “In deze moeilijke periode vielen mijn activiteiten voor Dans aan de Vliet nagenoeg stil. Het leek mij leuk om toch iets te doen voor de inwoners van Leidschendam-Voorburg. Want met veel thuiszitten komen mensen weinig in beweging. Daar wil ik iedereen graag bij helpen. Met een eenvoudige instructie is het voor iedereen mogelijk om in de eigen thuissituatie in beweging te komen.”

Het initiatief wordt ondersteund door Midvliet dat het programma wekelijks uitzendt. Check www.dansaandevliet.nl voor dansactiviteiten van het Danskantoor in de komende periode.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant