Logo hetkrantje-online.nl
<p>ChicKIng opent binnenkort in de Mall of The Netherlands zijn deuren en wil op deze manier aan zijn naamsbekendheid werken.</p>

ChicKIng opent binnenkort in de Mall of The Netherlands zijn deuren en wil op deze manier aan zijn naamsbekendheid werken.

Seizoensopening cricket heet voortaan ChicKing T20 Cup

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam-Voorburg - ChicKing, een keten van fastfoodrestaurants, zal met ingang van 2021 voor drie jaar naamsponsor zijn van de Haagse Twenty20 Cup. De Haagse T20 Cup is de reeks traditionele openingswedstrijden van het cricketseizoen waaraan - naast gastheer Voorburg CC - ook de Haagse topclubs HBS, HCC en Quick meedoen.

ChicKIng opent binnenkort in de Mall of The Netherlands zijn deuren en wil op deze manier aan zijn naamsbekendheid werken.

De laatste voorbereidingswedstrijden voordat de competitie begint - voorheen de Muntaz T20 Cup - staat al sinds 2014 op het programma. De vier deelnemende clubs, die alle op het hoogste niveau spelen in de T20-competitie, strijden al jaren om de beste van de regio Haaglanden te zijn. Het is inmiddels een serie gerenommeerde voorbereidingswedstrijden en ChicKing verbindt daar graag voor drie jaar zijn naam aan.

Naast de naamgeving van de reeks wedstrijden zal ChicKing ook als shirtsponsor (op de achterkant van het shirt) van VCC 1 en 2 optreden. Bovendien zal het bedrijf een aantal keer de lunch verzorgen bij wedstrijden en krijgt het een reclamebord op het sportpark Westvliet. Voorzitter Kobus Nel van VCC: “Natuurlijk zijn wij enorm blij dat bedrijven er in deze voor clubs spannende tijden voor kiezen om via VCC een aantal van hun marketingdoelstellingen te verwezenlijken.”

Meer berichten