Logo hetkrantje-online.nl
<p>Westvliet biedt fitness outdoor circuittraingen voor alle leeftijden en niveaus, groepslessen en vele activiteiten voor de jeugd (foto: pr).</p>

Westvliet biedt fitness outdoor circuittraingen voor alle leeftijden en niveaus, groepslessen en vele activiteiten voor de jeugd (foto: pr).

Begeleid buiten sporten bij Westvliet Sports&Healthclub

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam-Voorburg / Den Haag - Begeleid buiten sporten kan en hoe?! Bijvoorbeeld bij Westvliet Family Sports & Health Club. aan de Westvlietweg 55 in Den Haag.

“Een hoop mensen zijn tijdens dit coronajaar begonnen met buitensporten. Maar zelfs de meest fanatiekelingen missen op een gegeven moment de intrinsieke motivatie keer op keer in de woonkamer of de tuin oefeningen te doen. Ze missen de instructeur die hen motiveert alles uit zichzelf te halen,” zegt general-manager Ambani de Haan van Westvliet. “Inmiddels weten we dat coronakilo’s geen verzinsel zijn en beseffen we dat de coronapandemie een nasleep krijgt van een jarenlange medisch traject. Als specialist in de sportsector, zeggen wij; dat kan anders!”

“Vorig jaar hebben wij de outdoor gym met groot succes uitgevoerd”, vervolgt Ambani. “Dit jaar zijn wij van start met versie 2.0. Binnen de huidige maatregelen bieden wij fantastische fitness outdoor circuittraingen voor alle leeftijden en niveaus, alle soorten groepslessen, een ruim activiteitenrooster voor de jeugd met judo, bootcamp en sportkampen én maken we bovenal heel erg veel plezier met al onze leden! Wil jij je blij voelen en tegelijkertijd je weer fit en sterk worden? Vraag dan een gratis proefles aan voor onze Westvliet Outdoor Summer Gym v2.0 en zeg gedag tegen de coronakilo’s. Tot snel bij Westvliet!”

Kijk voor meer informatie op www.westvliet.nl.

Meer berichten