Logo hetkrantje-online.nl
<p>De trotse groepen van Trinity winterguard hebben hun doel bereikt en zilver en goud behaald (foto: pr).</p>

De trotse groepen van Trinity winterguard hebben hun doel bereikt en zilver en goud behaald (foto: pr).

Trinity pakt zilver en goud bij internationale wedstrijd CGN

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam - Afgelopen zaterdag deden de groepen van Trinity winterguard mee aan de online wedstrijden van CGN. Meer dan 25 verschillende landen met in totaal 145 groepen deden er mee. Trinity kids en Trinity RA kwamen uit in de Ensemble Youth Class.

Door Covid-19 konden de reguliere wedstrijden van CGN niet doorgaan. Gelukkig hadden ze het idee om het online te doen. Op deze manier konden er ook verenigingen buiten Nederland meedoen en werd het een internationaal veld.

Trinity besloot in maart weer te starten met haar trainingen op de parkeerplaats bij sporthal de Fluit. Dit ging zo goed dat ze besloten om mee te doen met de online wedstrijden van CGN. Zo hadden ze toch een doel voor hun groepen om naar toe te werken. Trinity RA werd al eerder 3e met een zilveren award. Dit keer gingen ze voor goud.

Zondag 2 mei begon de wedstrijd om 10 uur in de ochtend met de allerjongste en eindigde om 21.00 met de prijsuitreiking. Gelukkig was de prijsuitreiking voor de jeugd al in de middag. Trinity kids was de allerjongste deelnemer van die dag maar pakte toch een Zilveren Award met 73 punten. Een enorme prestatie voor deze jonge groep kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar.

Trinity RA had tijdens een eerdere wedstrijd een zilveren Award behaald. Dit keer ging deze fanatieke groep voor goud. Deze groep met één jongen en vier meisjes tussen de 11 en 16 jaar oud behaalde een Gouden Award met 81,5 punt. En daarmee hebben ze hun doel voor dit seizoen behaald.

Trinity gaat na een welverdiende break op maandag 10 mei beginnen aan het nieuwe seizoen. Volgend jaar hopen ze weer mee te kunnen doen in de sporthal waar de wedstrijden van CGN normaal gesproken plaats vinden. Wil jij ook mee doen? Stuur dan een mailtje naar Guard@showband75.nl Of kijk op Facebook bij Trinity winterguard

Dit jaar bestaat Trinity 10 jaar, dus hou ze in de gaten. Er volgen nog een hoop leuke activiteiten voor deze groep.

Meer berichten