Logo hetkrantje-online.nl
Het bestuur van de nieuwe vereniging (v.l.n.r.) Paula Zwijgers (secretaris), Ilse Dijkman (voorzitter) en Femke Roos (penningmeester).
Het bestuur van de nieuwe vereniging (v.l.n.r.) Paula Zwijgers (secretaris), Ilse Dijkman (voorzitter) en Femke Roos (penningmeester).

Gymnastiekverenigingen verder als LV Gymnastics

  •   keer gelezen   Sport

De drie gymnastiekverenigingen in Leidschendam-Voorburg gaan verder als LV Gymnastics

Op 10 juni werd in Leidschendam-Voorburg officieel de nieuwe gymnastiekvereniging LV Gymnastics opgericht. In deze vereniging gaan de drie reeds bestaande gymnastiekverenigingen in Leidschendam-Voorburg - Gymnova, AVGV en SOS Voorburg - gezamenlijk verder. De nieuwe vereniging telt ruim 1000 leden

De drie verenigingen verstevigden enkele jaren geleden al de onderlinge samenwerking, onder meer voor de realisatie van turnhal De Cascade. De samenwerking tussen de clubs groeide in de loop der jaren verder uit, wat resulteerde in een gezamenlijke wedstrijddeelname met één selectie.

In de afgelopen maanden is er tijdens drie afzonderlijk gehouden bijzondere ledenvergaderingen ingestemd met ontbinding van de bestaande verenigingen en de oprichting van LV Gymnastics.

Voorzitter Ilse Dijkman van de nieuwe vereniging: “Nu is het moment daar dat de krachten gebundeld worden en er een mooie toekomst kan worden opgebouwd voor gymmend, turnend en freerunnend Leidschendam-Voorburg. Het bestuur heeft er ontzettend veel zin in om samen met alle vrijwilligers een groot succes te maken van LV Gymnastics.”

Meer berichten