Logo hetkrantje-online.nl
<p>Stoepranden is een leuk en laagdrempelig spel, waarbij de spelers veel moeten bewegen (foto: pr SenW).</p>

Stoepranden is een leuk en laagdrempelig spel, waarbij de spelers veel moeten bewegen (foto: pr SenW).

Voorronde NK stoepranden op terrein EHC op Westvliet

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam-Voorburg - Kinderen kunnen deze zomer voor het eerst meedoen aan de voorronde voor het NK Stoepranden. Op woensdag 18 augustus organiseert Sport en Welzijn dit event bij handbalvereniging EHC op Sportpark Westvliet.

De jonge deelnemers kunnen zich op deze dag plaatsen voor het NK Stoepranden dat op zondag 19 september wordt in samenwerking met Jantje Beton gehouden in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Stoepranden is een leuk en laagdrempelig spel, waarbij de spelers veel moeten bewegen. Het spel kan gespeeld worden door tieners, jongeren, volwassen en senioren. Zo draagt stoepranden bij aan meer onderling contact en gezelligheid in de buurt. En dat bevordert weer de kansen en mogelijkheden voor samen buitenspelen.

De voorrondes van het NK Stoepranden zijn onderdeel van de zomervakantie activiteiten van SenW. Kids kunnen meedoen in twee leeftijdscategorieën: 6 t/m 10 jaar van 10.00 - 12.00 uur en 11 t/m 14 jaar van 13.30 - 15.30 uur. De locatie van het evenement is EHC, Groene Zoom 4, Den Haag. Inschrijven kan door hierboven te klikken op de gewenste leeftijdsgroep. 

Kijk voor meer leuke activiteiten in de gemeente op www.lv2do.nl.

Meer berichten