Logo hetkrantje-online.nl

Wilhelmus trekt Dick Jol aan als scheidsrechtersopleider en trainer

  •   keer gelezen   Sport

Voorburg - Wilhelmus trekt Dick Jol aan als scheidsrechtersopleider en trainer O23.

Ook Wilhelmus heeft op wedstrijddagen te maken met een chronisch tekort aan scheidsrechters. Om dit structurele probleem het hoofd te bieden gaat de Wilhelmus Voetbal Academie een intern opleidingstraject starten.

In een ultieme poging dit project te laten slagen is de hulp ingeroepen van voormalig (internationaal) betaald voetbal scheidsrechter Dick Jol. Hij zal ondersteuning verlenen aan de huidige scheidsrechterscommissie bij het opzetten van een wervingsactie om mensen enthousiast te maken voor het fluiten van wedstrijden bij Wilhelmus.

Op Wilhelmus zal dan lopende het seizoen een aantal clinics worden georganiseerd o.l.v. Jol die er toe moeten leiden dat er een substantiële groei van het scheidsrechterskorps bij Wilhelmus gaat plaatsvinden. Om de uitstraling van het scheidsrechterskorps te optimaliseren gaat er gezocht worden naar een sponsor om alle huidige en nieuwe scheidsrechters van een outfit te voorzien.
Geïnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden via scheidsrechterscoordinator@vvwilhelmus.nl

Daarnaast zal Jol ook als trainer/coach gaan fungeren van de O23-2 selectie. Komend seizoen zal Wilhelmus maar liefst vier O23 teams gaan inschrijven waarvan er 2 als selectie zullen fungeren.

Meer berichten