Logo hetkrantje-online.nl
<p>Ook voor de jeugd wordt van alles georganiseerd tijdens het jubileumseizoen van RKAVV (archieffoto Jelle Abma).</p>

Ook voor de jeugd wordt van alles georganiseerd tijdens het jubileumseizoen van RKAVV (archieffoto Jelle Abma).

Jubileumseizoen 100-jarig RKAVV gaat bijna van start

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam - De Leidschendamse voetbalvereniging RKAVV bestaat bijna 100 jaar. Het jubileumseizoen gaat dan ook van start. Het jubileumthema is: ‘Een jubileum voor iedereen, door iedereen en met iedereen.’

In dit seizoen gaat er van alles gebeuren, zowel voor de jeugd als voor de volwassen leden en oud-leden. Gestart wordt met het jubileumtoernooi voor het vlaggenschip RKAVV 1 op dinsdag 17 en zaterdag 21 augustus. Deelnemers, naast RKAVV, zijn Forum Sport, HBS en VUC.

Voor de jeugd wordt er op drie zaterdagen een BBQ’s georganiseerd. De data voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn 11, 18 en 25 september. Vervolgens is er op 20-21 oktober de Kampeernacht voor leden tot en met 13 jaar)

In december wordt het jubileumboek gepresenteerd. Andere grote activiteiten zijn het jubileumfeest 18+ op 8 januari, op 22 januari het dancefestival voor de jeugd en op 18 februari de Voetbalquiz. In maart (precieze datum volgt nog) is de reünie, op 18 maart de Hollandse Borrel, op 9 april de Gouden Ballen Bingo - Women only, op 22 april het Heren-Diner, op 14 mei de Sponsoravond, op 21 mei de PubQuiz, op 10 juni de RKAVV-Jubileumveiling heet. 

Verder volgt in juni de jubileumwedstrijd voor zowel Heren 1 als Vrouwen 1en is ook de familiedag nieuwe stijl 

Wanneer je mee wilt helpen, meld je dan aan via rkavv100@rkavv.nl.

Meer berichten