Logo hetkrantje-online.nl
G-voetbal bij de Leidschendamse voetbalvereniging SEV (foto: pr SenW).
G-voetbal bij de Leidschendamse voetbalvereniging SEV (foto: pr SenW).

G-sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam/Rijswijk - Het samenwerkingsverband voor inclusief Sporten & Bewegen Regio Haaglanden organiseert op zaterdag 4 september van 10.00-15.00 uur gezamenlijk een G-sportdag op Sportpark Refleks aan de Schaapweg 2D in Rijswijk. 

Tijdens deze dag staat sporten voor mensen met een verstandelijke beperking centraal en kunnen deelnemers vanaf 16 jaar verschillende G-sporten uitproberen. Zo is er korfbal, hockey, volleybal, zumba, karate en voetbal en zijn er leuke sport en spelactiviteiten, knutselen en dansen. De dag wordt feestelijk afgesloten met een zanger.

De samenwerkende gemeenten uit de regio Haaglanden willen het sporten voor mensen met een verstandelijke beperking stimuleren en organiseren dan ook gezamenlijk de G-sportdag. Sportaanbieders uit de verschillende gemeenten met aanbod voor deze doelgroep laten deelnemers kennismaken met hun sport. Deelnemers die enthousiast zijn geworden kunnen zich aanmelden bij de vereniging(en). Deelname is gratis en je krijgt een na afloop een goodiebag met informatie mee. Aanmelden doe je via: j.lubis@sportiefplus.nl of via 06-46746767. 

Benieuwd naar het aangepast sportaanbod in Leidschendam-Voorburg en omgeving? Kijk dan op Unieksporten.nl en vind met de sportzoeker een sport die bij jou past! Meer informatie via joyce.vandersloot@senw-lv.nl of via tel. 06-34880026.

Meer berichten