Tijdens het toernooi speel je 4 tegen 4 zonder vaste keep met kleine goals. (foto: pr SenW).
Tijdens het toernooi speel je 4 tegen 4 zonder vaste keep met kleine goals. (foto: pr SenW).

Jaarlijkse 4-tegen-4 voetbaltoernooi komt er weer aan

Sport 452 keer gelezen

Voorburg - Het jaarlijkse 4x4 toernooi wordt op zondag 10 oktober bij Forum Sport gespeeld. Het toernooi, op Sportpark ’t Loo, is voor alle groepen vijf tot en met acht van de basisscholen in Leidschendam-Voorburg. Kinderen kunnen meedoen met zelf samengestelde teams, nieuw dit jaar is dat je je team online kunt inschrijven.

Tijdens het toernooi speel je 4 tegen 4 zonder vaste keep met kleine goals. De organisatie maakt geen onderscheid tussen geoefende en ongeoefende teams. Er is een meisjes- en een jongenspoule, meiden mogen meevoetballen in de jongenspoule, maar jongens kunnen niet meedoen in de meidenpoule. Er zijn mooie prijzen te winnen, o.a. voor leukste teamoutfit, tofste teamnaam en sportiefste team. “Het toernooi is ieder jaar weer een groot succes, wij kijken uit naar dit jaarlijkse voetbalfeest” laat buurtcoach Sven Grootscholten van SenW weten.

Inschrijven kan vanaf maandag 20 september alleen per team via www.senw-lv.nl/evenementen. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zeven spelers. Vermeld je teamnaam, de namen van alle spelers en hun gegevens. Uiterlijk woensdag 7 oktober komen de wedstrijdschema’s online op www.senw-lv.nl.

Meld je voor aanvang van het toernooi bij het raam van de commissiekamer van Forum Sport op Sportpark ‘t Loo te Voorburg.

Uit de krant