(archieffoto Hein Athmer).
(archieffoto Hein Athmer). Hein Athmer

Dames Cartouche knokken voor overwinning

Sport 389 keer gelezen

Voorburg - Na twee nederlagen heeft Dames 1 dan eindelijk de eerste overwinning binnen.

Afgelopen zondag begon het team ijzersterk tegen Amstelveen Dames 1. Cartouche pakte al snel de voorsprong door een goal van Emily Adema in de 5e minuut. Daarna werden een paar grote kansen op de 2-0 helaas gemist. In de tweede helft werd er vooral hard geknokt om de voorsprong te behouden, en met succes! Volgende week gaat Dames 1 voor hetzelfde resultaat uit tegen Oss.

Cartouche Dames 1 speelt in de Overgangsklasse. Het team bestaat uit een mix van jonge en zeer ervaren spelers. Jasper Kokx is de hoofdcoach/trainer, Mees Soek de assistent trainer. Nicole de Groot – Budé (manager) en GoedFysio maken het begeleidingsteam compleet.