Met OldStars walking hockey biedt Cartouche een aangepaste spelvorm aan voor hockey op latere leeftijd ( foto: Oldstars.nl).
Met OldStars walking hockey biedt Cartouche een aangepaste spelvorm aan voor hockey op latere leeftijd ( foto: Oldstars.nl).

Cartouche start met walking hockey op dinsdagochtend

Sport 423 keer gelezen

Hockeyclub V.M.H.C Cartouche start op 26 oktober met walking hockey. Met OldStars walking hockey biedt het Ouderenfonds en Cartouche een aangepaste spelvorm aan voor hockey op latere leeftijd.

De beweegvormen zijn aangepast op de 55-plusser. Naast bewegen staat het ontmoeten en sociaal contact centraal. Iedereen kan in een gratis clinic kennismaken met walking hockey bij Cartouche. “Het is enorm belangrijk om op latere leeftijd te blijven bewegen en elkaar te blijven ontmoeten. Cartouche zet zich daar graag voor in”, zegt Marco Alewijnse bestuurslid bij Cartouche.

De organisatie van de clinic op 26 oktober is in handen van de ervaren trainers. De clinic is voor oud-hockeyers die blessuregevoelig zijn of minder hard lopen, maar zeker ook voor geïnteresseerden met weinig of geen hockeyervaring. Het programma voor de kick-off op 26 oktober: introductie om 10.00 uur; start clinic om 10.15 uur en afsluiting met lunch om 12.00 uur. Makkelijke kleding voldoet, sportschoenen zijn aan te bevelen. Bitje of scheenbeschermers zijn bij deze variant van hockey niet nodig. Voor een stick wordt gezorgd door de vereniging. Bij voldoende interesse gaat Cartouche na deze kick-off door met walking hockey op dinsdagochtend om 10.00 uur.. 

Aanmelden voor de kick-off kan
via whcartouche@gmail.com.
Deelname is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant