Het eerste damesteam van EHC na weer een gewonnen handbalwedstrijd (foto: pr).

Ook zonder publiek weet EHC te winnen

Sport 155 keer gelezen

Voorburg - Normaal zit de tribune op zaterdagavond in de EHC-dome op Sportpark Westvliet helemaal vol. Maar door de huidige maatregelen is publiek helaas niet toegestaan en moesten de meiden van EHC het zonder hun trouwe supporters doen.

De tegenstander van deze week was WHC uit Den Haag. Een ploeg die EHC al een aantal jaren in de competitie tegenkomt. Vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat het een harde wedstrijd zal worden. De eerste minuten tien minuten gingen gelijk op, 3-2. EHC pakte, door goed samenspel en een sterke verdediging een voorsprong van vier punten 8-4. Bij een stand van 9-6 gingen de dames rusten.

EHC begon de tweede helft sterk en met vier doelpunten op rij werd uitgelopen naar een 13-6 voorsprong. EHC vond op verschillende manieren het net, onderhands, met afstandsschoten en break-outs. Na een kwartier spelen had EHC een ruime voorsprong van 7 doelpunten. Hoewel de laatste twee doelpunten voor WHC waren, werd de ruime voorsprong niet meer uit handen gegeven. Eindstand 21-16.

Volgende week speelt EHC een uitwedstrijd tegen Stompwijk’92.