Sinds een paar weken is de hal voorzien van een meterslange banner van Cartouche sponsor Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands (foto: Hein Athmer).
Sinds een paar weken is de hal voorzien van een meterslange banner van Cartouche sponsor Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands (foto: Hein Athmer). Hein Athmer

Cartouche Dome nu Jumbo Dome

Sport 165 keer gelezen

Voorburg - Sinds een paar jaar heeft VMHC Cartouche een eigen opblaasbare hal om ook in de winter door te kunnen hockeyen, de Cartouche Dome. Sinds een paar weken is deze hal voorzien van een meterslange banner van één van de sponsoren van Cartouche: Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands.

“Vorig jaar is het zaalhockeyseizoen door de coronamaatregelen helaas niet doorgegaan. Daarom zijn we zeer verheugd dat we dit winterseizoen onze Dome wel hebben kunnen opbouwen”, zegt Sander Kernkamp, voorzitter Cartouche. “En deze keer met een prachtig spandoek aan de buitenkant.  We hebben onze hal inmiddels met trots omgedoopt in de Jumbo Dome.”

Edward Koornneef, eigenaar van Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands: “We geloven erg in maatschappelijke betrokkenheid. We zijn heel blij met Cartouche. Het is een grote club met een goede inbedding in de gemeente Leidschendam-Voorburg.”

In februari wordt er met Jumbo ook een spaaractie voor hockeyplaatjes opgezet.

Uit de krant