Afbeelding
Dick Janssen

Sporters en vrijwilligers aanmelden voor de Vliet Awards

Sport 90 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Inwoners die in 2021 hét verschil hebben gemaakt, verdienen waardering en worden door de gemeente in het zonnetje zetten. Dit gebeurt met de uitreiking van de Vliet Awards sport- en vrijwilligersprijzen. 

De twee betrokken wethouders, Astrid van Eekelen van Sport en Floor Kist van Welzijn, spreken hun waardering uit: “Het is fijn dat het afgelopen jaar de sportverenigingen, sporters en vele vrijwilligers zowel binnen als buiten weer actief bezig konden zijn. Het is belangrijker dan ooit om fit en gezond te blijven, maar ook sociaal betrokken te zijn bij de vele initiatieven in de gemeente. Of het nu gaat om iets kleins als een wandeling tegen eenzaamheid of iets groots zoals het organiseren van een sportevenement. We kunnen dit alleen met elkaar en zijn trots op alle betrokkenen die zich hiervoor inzetten!”

Je kunt tot en met 23 januari kandidaten aandragen voor de volgende categorieën:

-Individuele vrijwilliger
-Jonge vrijwilliger (tot 25 jaar)
-VrijwilligersorganisatieSporter m/v
-Sporttalent
-Sportteam
-Onbeperkte topper (sport en/of vrijwilliger)

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden. Vervolgens kan het publiek stemmen tussen 14 en 27 februari.

Op vrijdag 4 maart is de feestelijke uitreiking van de Vliet Awards sport- en vrijwilligersprijzen. Hoe de uitreiking er uitziet, hangt af van de dan geldende coronaregels.

Uit de krant