De wedstrijd tegen Stompwijk '92 werd nog wel gewonnen, maar de twee wedstrijden daarna gingen verloren (foto: pr EHC).

Drie wedstrijden in een week wordt de dames van EHC te veel

Sport 240 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De dames van EHC hadden een drukke week. De week begon met een thuiswedstrijd tegen Stompwijk’92. De dames hadden er zin in en zowel in de aanval als in de verdediging werd hard gewerkt. De wedstrijd werd gewonnen met 26-10.

Vrijdagavond speelden de dames uit tegen WHC. Voor EHC startte de wedstrijd te vroeg. Pas na vijf minuten gingen de dames handballen. Toen was het kwaad al geschoten. De achterstand, opgelopen in de eerste vijf minuten, werd niet meer goed gemaakt en uiteindelijk werd de wedstrijd verloren met 27-25.

Zondag de laatste van de drie wedstrijden. Een uitwedstrijd tegen DIOS. De dames hadden geleerd van vrijdag en startten de wedstrijd fel. Brutaal werd er een voorsprong van vier doelpunten gepakt. Daarna kwamen de dames in een dipje. Voor rust zette EHC nog een tandje bij en gingen zij met een voorsprong rusten. De tweede helft liep EHC achter de feiten aan. Na een aantal keer terug te zijn gekomen van een achterstand, lukte dat de laatste keer niet meer. De wedstrijd werd verloren met 24-22.

Op zaterdag 19 maart spelen de dames thuis tegen het nog ongeslagen Lotus. De dames kunnen uw support goed gebruiken. Om 19.00 uur start de wedstrijd.