Groepsfoto van het probeerbadminton bij Badmintonvereniging Orbiton (foto: pr).
Groepsfoto van het probeerbadminton bij Badmintonvereniging Orbiton (foto: pr).

Oldstars badminton bij Orbiton Leidschendam

Sport 976 keer gelezen

Leidschendam - Bij badmintonclub Orbiton zal dinsdagochtend 17 mei een Oldstars groep van start gaan voor mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder. Oldstars is een concept van het Ouderenfonds om ouderen te stimuleren tot veelzijdig bewegen volgens het Athelic Skills Model. 

Na het bewegen via allerlei spelvormen, is er ook aandacht voor badminton. Het doel is niet alleen om fit en gezond te blijven, ook het sociale contact is hierbij belangrijk. De groep zal begeleiding krijgen van ervaren spelers en trainers van de club. De trainingen zullen starten op dinsdagochtend 17 mei en doorlopen tot eind juni. Het is dit seizoen gratis. 

Na de zomer gaat Orbiton wekelijks verder met Oldstars badminton voor een voordelig lidmaatschap. De start is om 10.15 - 10.45 uur inloop koffie thee koek. Daarna volgt het welkomstwoord en de training. Afgesloten wordt met gezonde drinks & snacks. De weken erna zal de groep elke dinsdagochtend van 11.00 tot 12.00 training krijgen. Oldstars badminton vindt plaats in Sporthal Kastelenring te Leidschendam. 

Voor aanmelden of vragen kunt u terecht bij info@orbiton.nl, of kijk op www.oldstars.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant