Afbeelding

Dames EHC winnen van Hellas

Sport 309 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Zaterdagavond was Hellas dames 2 de tegenstander van de dames van EHC. EHC begon voortvarend aan de wedstrijd. Na een kwartier spelen hadden ze een royale voorsprong, 11-4. Daarna kwam het welbekende dipje. Hellas kwam terug tot 12-8. EHC zette de laatste minuten nog een tandje erbij en bij 16-10 gingen de dames rusten.

De tweede helft ging gelijk op. Er werd om en om gescoord. EHC had de pech dat de paal zorgvuldig geraakt werd raakt. Daarnaast liep ook niet alles helemaal lekker. Desondanks behield EHC haar sprong en werd de wedstrijd met 30-25 gewonnen.

Over twee weken de laatste wedstrijd van het seizoen. Een finale. Zondag kwam namelijk het goede nieuws dat directe concurrent, Lotus, haar wedstrijd heeft verloren. Bij winst, 7 mei, kunnen de dames kampioen worden. Daarbij moet Lotus haar twee wedstrijden niet met te grote cijfers winnen (ons doelsaldo is +80, die van lotus +50). In deze competitie is niets onmogelijk. Het belangrijkste is daarom dat de dames 7 mei (19.00 uur in de ballonhal} zelf winnen.