Kinderen krijgen instructies voor hun volgende voetbalspelletje (foto: pr SEV).
Kinderen krijgen instructies voor hun volgende voetbalspelletje (foto: pr SEV).

Eerste van drie open dagen v.v. SEV een succes

Sport 346 keer gelezen

Leidschendam - De eerste van drie open dagen bij SEV mag gerust een succes worden genoemd. Hoewel midden in de meivakantie stroomden woensdagmiddag toch heel wat kinderen en (groot)ouders Sportpark Kastelenring op.

Daar werden zij opgewacht door jeugdtrainers en begeleiders waarna, lekker in het zonnetje, de jeugd in vier groepen werd verdeeld. Op het hoofdveld werden het al snel levendige oefeningen waarbij ongeveer 40 kinderen – van pakweg 5 tot en met 13 – allemaal met de bal aan de voet veel plezier hadden. 

Een van de oefeningen werd geleid door oud aanvoerder van SEV 1 Jerry Speelberg: “Dit is prachtig, ik hoop dat veel van deze kinderen lekker gaan voetballen en misschien ook in SEV 1 gaan spelen”. 

Door het mooie weer werden de toekomstige sterren al snel dorstig en werd na een klein uur flink gebruik gemaakt van de verfrissing die klaar stond aan de rand van het veld. Snel werden de spelletjes hervat en na nog een uurtje stond voor alle kinderen het door Supermarkt Plus beschikbaar gesteld fruit klaar. 

Veel blije gezichten, zeker toen alle kinderen een SEV tas kregen met wat leuks en de mededeling dat alle nieuwe jeugdeden gratis een SEV-tenue krijgen. 

Op de woensdagen 25 mei en 11 juni is er van 15.00 uur tot 17.00 uur weer een open middag waarbij iedereen natuurlijk welkom is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant