Bhodi Streekstra van Forum Sport naar Wilhelmus (foto:  pr Wilhelmus).
Bhodi Streekstra van Forum Sport naar Wilhelmus (foto: pr Wilhelmus).

Bhodi Streekstra en Philip Kooper naar Wilhelmus

Sport 344 keer gelezen

Voorburg - Bhodi Streekstra en Philip Kooper komen volgend seizoen over van Forum Sport om aan te sluiten bij de selectie van VV Wilhelmus. Beide worden gezien als grote talenten.

Streekstra (19) speelt momenteel nog bij Forum Sport in onder O23 competitie. Volgend seizoen wordt voor hem de eerste stap naar het seniorenvoetbal. Streekstra is volgens Wilhelmus trainer Van Steekelenburg een talentvolle middenvelder die het liefst op de controlerende rol op het middenveld speelt. “Als je hem moet omschrijven zijn de kwaliteiten die als eerste naar voren komen zijn loopvermogen, uitmuntende overzicht en verfijnde traptechniek.”

Streekstra: “Ik heb voor Wilhelmus gekozen, omdat het allereerst een prachtige club in de Haagse regio is, die een traject in gaat waar ik graag onderdeel van wil uitmaken. Ik heb bij bij de O19-1 van DHC met assistent Dex van der Veer mogen werken en dat is mij goed bevallen.”


De nieuwe doelman van Wilhelmus, Philip Kooper (foto: pr Wilhelmus).

Kooper (20) is momenteel de tweede keeper bij Forum Sport. Hij staat bekend als een uitstekende keeper met goede reflexen en een echte winnaarsmentaliteit. Keeperstrainer Chiel Lenz: “Ik ben blij om een extra keeper met de kwaliteiten van Kooper toe te voegen aan de selectie. Hij is erg gemotiveerd en ik kijk uit naar een mooie samenwerking”. 

Kooper zelf is ook blij met de stap: “Ik wil mij graag verder ontwikkelen als keeper en kijk er naar uit om de selectie van Wilhelmus te versterken. Ik hoop komend seizoen mooie stappen te maken in mijn ontwikkeling en tegelijkertijd VV Wilhelmus op weg te helpen richting de 1e klasse”.

Nwe doelman Philip Kooper Wilhelmus

Uit de krant