Arjan Huiden (L) maakt gelijk tegen Marco van Elferen (foto: Remco Bruijne).
Arjan Huiden (L) maakt gelijk tegen Marco van Elferen (foto: Remco Bruijne). Remco Bruijne+31 6 18501174, spm@fambruijne.nl

VVV goed gastheer bij bloedstollende ontknoping eredivisie tafeltennis

Sport 747 keer gelezen

Leidschendam - De zaal van Tafeltennisvereniging VVV was zaterdag het toneel van de ontknoping van de playdowns in de eredivisie. Bij de dames handhaafde DHC 1 zich in de eredivsie na een 4-1 overwinning op Disneyrats 1. Bij de heren was het spannender en won De Boer Taverzo 2 nipt met 4-3 van Tempo Team 2.

Deze beslissingswedstrijden worden op neutraal terrein gespeeld. VVV Leidschendam toonde zich een goed gastheer door een perfect georganiseerd evenement neer te zetten. Het werd een wedstrijddag zoals je die bijna alleen bij VVV ziet: de zaal was afgeladen met supporters die met veel kabaal maar sportief de teams aanmoedigden. Bij de dames won DHC overtuigend, maar bij de heren was het onwaarschijnlijk spannend: vijf van de zeven partijen gingen in vijf games. De beslissing viel pas in de laatste game van de laatste partij. De Boer Taverzo toonde zich uitermate taai en Arjan Huiden en de pas 14-jarige Ivan Kahn sleepten in de dubbel tegen Sanne de Hoop en Melanie Bierdrager de overwinning uit het vuur.

Hiermee handhaaft het jonge team zich netjes na een eerste seizoen eredivisie. Na afloop was het VVV clubhuis bomvol en werd er nagefeest tot diep in de nacht. Dit evenement was weer een prachtige reclame voor VVV en voor het tafeltennis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant