Het meidenvoetbaltoernooi bij Forum Sport is de traditionele seizoenstart voor het regionale meidenvoetbal (archieffoto: pr Forum Sport).
Het meidenvoetbaltoernooi bij Forum Sport is de traditionele seizoenstart voor het regionale meidenvoetbal (archieffoto: pr Forum Sport). Dick Janssen

Jaarlijks pre-season meidentoernooi bij v.v. Forum Sport

Sport 18 keer gelezen

Voorburg - Voor de derde maal organiseert voetbalvereniging Forum Sport op zondag 28 augustus het pre-season meidentoernooi op Sportpark Het Loo aan de Prins Bernhardlaan 242 te Voorburg.

Waar de meeste toernooien na afloop van het seizoen worden gespeeld, is dit toernooi juist bedoeld en geliefd als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Hierin is Forum Sport uniek, het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel clubs uit de regio waaronder RK Deo, RKAVV, Graaf Willem II VAC, Zestienhoven, SJC, VDL, DSVP en DSO zich hebben ingeschreven  om deel te kunnen nemen aan dit sterk bezette toernooi.
Als gevolg hiervan zullen ongeveer 300 deelnemers uit verschillende meidenteams strijden om de titels.

Omdat er niet genoeg velden zijn om zoveel teams tegelijk te laten spelen, is er een ochtendprogramma van 09:30 tot 12:20 uur en een middagprogramma van 13:00 tot 16:25 uur.

Uiteraard is dit toernooi ook een leuke gelegenheid voor iedereen die zelf belangstelling heeft voor meidenvoetbal om kennis te maken met de voetbalsport.

Mail voor vragen en meer informatie over het meidenvoetbal(toernooi) van Forum Sport naar: meidencoordinator@forumsport.nl.

Uit de krant

Uit de krant