V.l.n.r. Louis ten Hoeve, Maurits Glasbergen en Joop Buker gaan fietsen voor Stichting PASpoort (foto: pr Capriole)..
V.l.n.r. Louis ten Hoeve, Maurits Glasbergen en Joop Buker gaan fietsen voor Stichting PASpoort (foto: pr Capriole)..

300 kilometer fietsen voor kinderen in India in nood

Sport 711 keer gelezen

Leidschendam - Van Den Haag naar Sluis en weer terug. Een fietstocht van ruim 300 kilometer die drie mannen gaan maken in 12 uur. Met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting PASpoort. Een stichting die hulp biedt aan vrouwen en kinderen in nood in India. 

De drie mannen fietsen op 10 september van hun thuisstad fietsen zij richting Sluis, de plaats waar de stichting is opgericht. Vervolgens fietsen zij terug en dat zorgt voor een tocht van ruim 300 kilometer. In de aanloop naar deze dag willen zij zoveel mogelijk geld inzamelen. 

Oud-Leidschendammer Maurits Glasbergen: “Wij gaan deze fietstocht doen voor de vrouwen en kinderen in nood in India. Met het opgehaalde bedrag kunnen er voorzieningen zoals toiletten worden gebouwd, kunnen huizen worden gerenoveerd, worden er (educatieve) zomerkampen georganiseerd en kunnen er weer een aantal kinderen naar school. Dat laatste betekent in India eigenlijk: een toekomst voor de kinderen. Onze wens is om zoveel mogelijk kinderen een goede toekomst te kunnen bieden en de vrouwen te helpen om zichzelf te (blijven) ontwikkelen.”

De mannen gaan fietsen, maar bedrijven en particulieren kunnen ook contribueren aan deze bijzondere tocht. Ga daarvoor naar www.stichtingpaspoort.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant