Een gesigneerd en ingelijst Argentinië-shirt van Lionel Messi is 1 van de kavels tijdens de RKAVV Veiling (foto: Jelle Abma).
Een gesigneerd en ingelijst Argentinië-shirt van Lionel Messi is 1 van de kavels tijdens de RKAVV Veiling (foto: Jelle Abma).

T-shirt Lionel Messi unieke kavel op RKAVV Veiling

Sport 710 keer gelezen

Leidschendam - Eén keer per twee jaar organiseert voetbalclub RKAVV een veiling met 2 officiële veilingmeesters. Een deel van de opbrengst gaat altijd naar een goed doel. 

Dit jaar is dat WIJZIJNRKAVV; een initiatief van RKAVV en een groot aantal enthousiaste bedrijven, maatschappelijke partners, die maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. 

Jelle Abma is lid van de Veilingcommissie. “Wij willen onze sponsorgelden niet alleen voor de club inzetten, maar ook lokaal verantwoordelijkheid nemen voor onze rol in de maatschappij. WIJZIJNRKAVV sponsort bijvoorbeeld het jaarlijkse Festival Unlimited voor mensen met een verstandelijke beperking en het maandelijkse BuurtResto diner voor ouderen die het hier gezellig vinden om samen te zijn.” 

De veilingcommissie zocht en vond 250 kavels. Abma: “Daar zitten veel teamkavels, tegoedbonnen voor te leveren diensten, bij. Maar ook een VW Polo, een bromscooter en een e-Bike. Klapstukken zijn een ingelijst en gesigneerd shirt van Messi, met echtheidscertificaat (!), en van Feyenoord-spits Gimenez. Ja, we beschikken over een groot netwerk. De kavels worden gratis ter beschikking gesteld. Er schijnt zelfs nog een klapper van een kavel aan te komen. De veiling is op vrijdagavond 16 december in ons clubgebouw op sportpark Kastelenring.” 

Bieders dienen zich in te schrijven via rkavv.nl en aanwezig te zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant