Vanuit Leidschendam-Voorburg was het team van SEV Old Stars aanwezig dat vier keer winst boekte en een keer zijn meerdere moest erkennen.
Vanuit Leidschendam-Voorburg was het team van SEV Old Stars aanwezig dat vier keer winst boekte en een keer zijn meerdere moest erkennen.

SEV Old Stars op toernooi voor KiKa kinderenkankervrij

Sport 613 keer gelezen

Leidschendam - Op het zonovergoten sportcomplex van RCL in Leiderdorp vond op 8 september voor 60-plussers het RCL Oldstars Walking Football toernooi voor KiKa plaats.

 Er werd door 24 voetbalverenigingen in Nederland aan deelgenomen, waarmee dit het drukst bezochte toernooi in deze leeftijdscategorie bleek in Nederland. Er werd gespeeld in merendeels vijfkampen met steeds een winnaar. Vanuit Leidschendam-Voorburg was het team van SEV Old Stars aanwezig dat vier keer winst boekte en een keer zijn meerdere moest erkennen. De eerste plaats in de vijfkamp werd maar net gemist op doelsaldo. 

Het toernooi stond in het teken van het KiKa kinderenkankervrij waarvoor op deze dag maar liefst ruim 8.000 euro werd opgehaald. Met diverse activiteiten ging het sportieve deel over in een gezellige ‘derde helft’ op de terrassen, waar het tot laat in de middag een feestelijk samenzijn was. Veel oude voetbalcontacten werden opgehaald. Al met al een signaal dat voetbal voor 60-plussers nog altijd aan populariteit wint.

Uit de krant