Actiefoto tijdens het 4 tegen 4 voetbaltoernooi (foto: archief SenW).
Actiefoto tijdens het 4 tegen 4 voetbaltoernooi (foto: archief SenW).

Voetbaltoernooi vier tegen vier komt er weer aan

Sport 1.334 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het jaarlijkse 4x4 toernooi wordt zondag 8 oktober bij Forum Sport gespeeld. Het voetbaltoernooi is voor leerlingen in groep 5 tot en met 8 van basisscholen in Leidschendam-Voorburg en wordt gehouden bij Forum Sport. 

Jongens en meiden doen mee met zelf samengestelde teams, al dan niet gemixt. Je speelt in teams van vier tegen vier zonder vaste keeper en met kleine goals. Er is een meisjes- en een jongenspoule, meiden mogen meevoetballen in de jongenspoule, maar jongens kunnen niet meedoen in de meidenpoule. Als er één jongen in het team zit, kom je in de jongenspoule.

Vorig jaar deden er bijna 100 teams, ruim 500 kinderen, mee. De sportieve dag staat in het teken van gelijkheid met regenboogkleuren om te benadrukken dat sport voor iedereen is en iedereen mee mag doen, ongeacht afkomst, geloof en geaardheid. 

De buurtcoaches Kevin Blommestijn en Sven Koppenol van SenW zijn super enthousiast om het 4x4 toernooi weer te organiseren: “De opkomst is ieder jaar weer geweldig en dat is zo leuk om te zien! De leukste teamoutfits, tofste teamnamen en meest sportieve teams maken ook dit jaar kans op mooie prijzen.” 

Stel een team samen, bedenk een leuke team naam, regel een outfit en geef je op via www.senw-lv.nl/evenementen > 4x4 voetbaltoernooi. 

Vanaf donderdag 5 oktober staat het programma op www.senw-lv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant