Er is onder meer Fit en Vitaal in Zwembad De Fluit (archieffoto SenW).
Er is onder meer Fit en Vitaal in Zwembad De Fluit (archieffoto SenW).

Sport en cultuur ook in het nieuwe jaar bij CreActief 55+

Sport 691 keer gelezen

Leidschendam - CreActief 55+, een initiatief van SenW in samenwerking met Sportfondsen, organiseert op donderdag 4 januari speciaal voor 55-plussers een Sport en Cultuurproeverij. 

Deelnemers kunnen van 10.00 tot 13.30 uur deelnemen aan verschillende sportieve en culturele activiteiten in Sporthal de Fluit, Zwembad de Fluit en bij Jeu de Boules-vereniging Grand Cru’82. Met dit evenement wil de organisatie deelnemers activeren om hun lichaam en geest in beweging te houden. Deze dag brengt sport en cultuur bij elkaar, deelnemers kunnen hun eigen programma uitkiezen. Meedoen is gratis, inclusief koffie/thee en lunch.

“Wij vinden het belangrijk dat de deelnemers elkaar ontmoeten, vandaar ook dat wij een gezamenlijke lunch hebben georganiseerd. Het sociale aspect is heel een belangrijk onderdeel van de dag”, aldus Ragenie Jawalapersad, combinatiefunctionaris SenW.

Er worden er diverse activiteiten gegeven, zoals boksen, yoga, zwemmen, jeu de boules, tekenen en meer. In de loop van de middag wordt er een lunch verzorgd in de horecaruimte van Sporthal de Fluit. Verschillende verenigingen verzorgen die dag een activiteit of workshop, zoals: LV Boxing, Sportfondsen, Jeu de Boules, Cognitieve Fitness, ’Tekenen met Jos’, Woej en Anuradha Yoga. 

Deelnemers kunnen gratis gebruik maken van bussen die om 09.30 uur vertrekken bij Woej-locaties aan de Oranje Nassaustraat 1 en Van Royenstraat 2 in Voorburg en de Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam. Om 13.30 uur worden deelnemers teruggebracht.

Het evenement start bij Sporthal de Fluit. Opgeven kan via: www.sportencultuurkaart.net. Meer info via creactiefsenioren@senw-lv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant