Uiteindelijk trok Forum Sport aan het langste eind met een verdiende 4-8 overwinning.
Uiteindelijk trok Forum Sport aan het langste eind met een verdiende 4-8 overwinning.

Pupillen Wilhelmus en Forum Sport strijden om wisselbeker

Sport 983 keer gelezen

Voorburg - Op een koude woensdagavond, 24 januari, verzamelden zich om 17:45 uur enthousiaste spelers, trotse ouders en fanatieke supporters op het terrein van Wilhelmus aan de Westvlietweg. De reden voor deze bijeenkomst was niets minder dan de felbegeerde wisselbeker, die op het spel stond tijdens de wedstrijd tussen Wilhelmus JO11-3 en Forum Sport JO10-1 & 2 combinatie.

Voor Forum Sport was deze wedstrijd meer dan alleen een potje voetbal. Het was hun eerste test op een half veld, een uitdaging waar ze met volle energie tegenaan gingen. Deze teams hadden elkaar al eerder ontmoet en de laatste keer was het Forum Sport gelukt om de wisselbeker mee naar huis te nemen. De heren van Wilhelmus waren vastberaden om orde op zaken te stellen en de beker opnieuw in hun bezit te krijgen. Beide teams en trainers waren geen onbekenden voor elkaar, wat de competitie nog intenser maakte. De avond beloofde een spannende wedstrijd met kansen aan beide zijden en af en toe wat stevige overtredingen. Gelukkig bleef de sfeer sportief en de passie voor het spel was duidelijk zichtbaar op het veld.


De leiders met de beker (foto’s: pr).

Uiteindelijk trok Forum Sport aan het langste eind met een verdiende 4-8 overwinning. De vreugde en het enthousiasme bij het Forum Sport-team waren voelbaar, terwijl Wilhelmus hun respectvolle felicitaties aanbood. De afspraak is gemaakt voor een herkansing aan het einde van het seizoen, waar beide teams opnieuw zullen strijden om de wisselbeker.

Het seizoen mag dan nog in volle gang zijn, maar de de pupillen en hun leiders kijken nu al uit naaj de volgende ontmoeting om de wisselbeker. 

De leiders met de beker (foto's: pr).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant